RSS

Jogurt Bałkański – Maluta

Komentarze do artykułu Przeczytaj pozostałe artykuły w kategoriach:TOP Natura
Żywność

Jogurt bałkański można spożywać sam lub jako dodatek do różnych potraw np. ciasta, sałatek sosów itp. Ma przyjemny delikatny smak, mniej kwaśny w porównaniu do zwykłych naturalnych jogurtów.

Skład: mleko pełne, śmietanka, mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus  thermophilus. Nie zawiera konserwantów.

Wartość odżywcza w 100g:

  • wartość energetyczna 466 kJ (112 kcal)
  • białko 3,8 g
  • węglowodany 4,0 g
  • tłuszcz 9,0 g

Przechowywać w temperaturze od +2 do +8 stopni C

Pojemność / Cena : 340g / 2,30zł

VN:F [1.9.22_1171]
Oceń
Rating: 5.7/6 (12 votes cast)
Jogurt Bałkański - Maluta, 5.7 out of 6 based on 12 ratings


Wybrane artykuły w tej kategorii
REKLAMA
REKLAMA

Komentarzy: 9, Dodaj Swój ↓

  1. avatar
    Anonim #
    1

    A czy wiecie, czy jogurt zawiera gluten?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -1 (from 1 vote)
  2. avatar
    Adam #
    2

    Mleko w proszku w jogurcie??? Przecież to profanacja! I skąd ten napis, że to produkt tradycyjny? Proponuję wybrać się do Bułgarii i pokazać im ten „jogurt”.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. avatar
    Darth #
    3

    Gość z opakowania mnie przeraża. Ktoś wie czyje to dzieło?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  4. avatar
    Piotr #
    4

    Ma taki przyjemny, delikatny smak, o wiele lepszy od zwykłego jogurtu naturalnego. Polecam :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  5. avatar
    Jana #
    5

    Przepyszny! Także w wersji light :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. avatar
    Andrzej #
    6

    Jednak prawdziwej śmietany nic nie zastąpi.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  7. avatar
    Boguslaw152 #
    7

    REWELACJA do zup. Super smakuje i nie jest kwaśny. Polecam. Jak się go gotuje to nie robią się tzw. kluski. Jest bardzo dobry

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -1 (from 1 vote)
  8. avatar
    Agnieszka #
    8

    REWELACJA!!! najlepszy jaki znam. Idealny do sosów. Polecam!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  9. avatar
    Marta B. #
    9

    Jak dla mnie nie ma nic lepszego do mizerii, tzatzyków, pomidorów :) Jogurt bałkański czy też grecki smakuje zdecydowanie lepiej niż klasyczny jogurt naturalny.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Komentarze

*